menu

Algemeen

De Hondenkoer bevindt zich te Sijsele. Je kan ons het makkelijkst bereiken via de kruising tussen de Zwinstraat en de Rijckeveldestraat.

Wij zijn elke dag open vanaf 13u!

Onze Hondenliefhebbers zijn ten alle tijde aanwezig om jullie te voorzien van nuttige tips, drankjes, eten en een glimlach!

Faciliteiten

Op de koer zijn er vooral andere honden 😀 ! Daarnaast hebben we ook nog een zwembad waarin ze kunnen afkoelen en geregeld een aantal activiteiten.

Op de Hondenkoer is er een volledig uitgeruste bar met frisdrank, bier, wijn, cocktails en andere alcoholische dranken.

Er bevindt zich een uitgeruste keuken op de koer waar je kunt genieten van verschillende versnaperingen zoals bv.: Pizza, Croque, Chips, Kaas & Salami,…

Regels

Op de Hondenkoer is jouw hond de baas! Daarom vragen we (tenzij om veiligheidsredenen niet) om afgelijnd binnen te komen, geen harnas, geen halsband, niets. Dit doen we om de hond direct op zijn gemak binnen te introduceren.

Iedere hond is welkom! Heb je toch nog zorgen, neem even op voorhand contact met ons op, rechts onderaan zul je een whatsapp button zien, contacteer je ons liever via sociale media, dan kan dat ook!

Neen, je hond achterlaten terwijl jij bv naar de winkel gaat is jammer genoeg niet toegelaten. Je hond kan vreemd reageren wanneer hij z’n baasje niet ziet!

Prijzen

Tenzij u een roedelkaart heeft kost de ingang 3€/hond.

De prijzen variëren uiteraard. Over het algemeen rekent u best op 3€ voor een frisdrank en 10€ voor een pizza.

Abbonoment

De roedelkaart is een jaarlijkse lidmaatschap waarmee u altijd op de hondenkoer kunt komen, toegang krijgt tot alle onze events en festivals, meegeniet van onze promoties en geregeld een goodiebag krijgt, dit vanaf maar 25€/jaar!

events

Onze events kan je altijd vinden op onze events pagina. Die kan je vinden hier .

×